biffenlogohalvstor.jpg

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf. 98 16 99 77   Se kort  |  Send e-mailDu kan se alle Filmporten-filmene i Biffen. Masser af kvalitetsfilm til halv pris!


Filmporten startede i 2001 som et initiativ fra de danske arthouse biografer der ønskede at give den smalle kvalitetsfilm et bedre grundlag. Det var oprindeligt et modspil til den generelle udvikling, hvor alt skulle være større og større og dyrere og dyrere. Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en lille film der ikke bare giver underholdning, men underholdning med mening.


I Filmportens nye form præsenterer vi én aktuel film og to til tre kommende film. Dette tidsperspektiv giver os de bedst tænkelige forudsætninger for at udvælge de helt rigtige film til Filmporten. 


Se alle de aktuelle og kommende Filmporten-film i Biffen: Glæd dig til El Club (premiere 29. oktober) Truth (premiere 19. november) Min Mor (premiere 25. december).


Ny tilmelding og betaling
Betaling for medlemsskab af filmporten.dk nu foregår på lidt andre præmisser end sædvanligt. Du kan nu købe dit medlemsskab til Filmporten i Biffens Café. Det foregår ved at du køber et de følgende kort:


 


Uanset hvilket kort du køber får du kortet med hjem, og tilmelder dig ved at følge vejledningen på bagsiden. 

Det grønne kort køber du, hvis du vil have rabat hér og nu. Du betaler for kortet og går ind for at se den film, der fangede din opmærksomhed. Oprettelse og medlemsskab venter til du er kommet hjem igen og sidder foran computeren.


Dvs. at du får 7 rabatkuponer ved oprettelse på nettet + 1 biografforestilling når du køber kortet.


Det røde kort køber du, hvis du ikke vil se en film lige nu, eller du gerne vil forære kortet væk som gave.


Dvs. at ejeren af det røde kort får 8 rabatkuponer ved oprettelse på nettet....men du kan også stadig tilmelde dig her på Filmportens hjemmeside. Det er dog kun muligt at betale det røde kort og grupperabatbilletter via hjemmesiden. 


Film på vej

25-11-2015EjersboBiffen
25-11-2015Best OFF Odense Internationale FilmfestivalBiffen
2-12-2015Born To LoseBiffen
3-12-2015VictoriaBiffen
3-12-2015Louder Than BombsBiffen
10-12-2015Tale of TalesBiffen