biffenlogohalvstor.jpg

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf. 98 16 99 77   Se kort  |  Send e-mail


Biffens største mission er at give biografgængerne de bedste og mest unikke oplevelser, derfor forsøger vi at arrangere så mange underholdende, læringsrige og specielle arrangementer som muligt. Hvis du er tilmeldt vores Nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret omkring hvilke arrangementer vi har på programmet og hvornår de løber af stablen. Du kan tilmelde dig her

 

Programmet for de næste par måneders filmarrangementer og filmpremierer ser således ud:  

 

*Costa del Nordkraft* Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt
*Costa del Nordkraft* Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandtInfo og billetter
09-07-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

DEN HUNDREDÅRIGE, 9. juli kl. 21.30 - På sin 100 års fødselsdag beslutter Allan Karlsson sig for, at livet er for kort til at sidde foran vinduet og vente på, at livet er forbi. Så han åbner vinduet og begiver sig ud på en yderst dramatisk rejse, der viser sig bestemt ikke at være den første, han har været på i sit liv. For det viser sig at han har været til stede ved en lang række af det sidste århundredes vigtigste begivenheder – og har endda spillet en vigtig, om end skjult rolle, i mange af dem… Filmen, der er baseret på Jonas Jonassons bestseller roman af samme titel, er instrueret af Felix Herngren og i hovedrollen ses Robert Gustafsson som den 100-årige med den fantastiske historie!

Afskedsfesten
AfskedsfestenInfo og billetter
09-07-2015

Vi giver en kold gravøl til alle, der kommer til premieren kl. 18.35.

Premiere torsdag den 9. juli. En medfølende sort komedie om venskab og kunsten at vide, hvornår det er tid at sige farvel. En gruppe plejehjemsbeboere i Jerusalem er kede af at se deres bofæller lide unødigt i den sidste tid. Så da ægteparret Levana og Yehezkels kære ven, Max, ligger for døden og hospitalet mod hans vilje nægter at slutte behandlingen, griber de til handling og bygger en dødshjælpmaskine. Rygterne om maskinens fortræffeligheder spredes med lynets hast og snart står de ældre i kø for at få hjælp til at sige farvel til livet. Nu står parret i et følsomt dilemma - for hvem skal egentlig bestemme over liv og død? ’Afskedsfesten’ er noget så sjældent som munter film om aktiv dødhjælp og behandler sit emne med elegant humor og eftertænksomhed. Filmen har slået benene væk under de internationale anmeldere og vandt publikumsprisen på Venedig Filmfestival.

*Costa del Nordkraft* The Grand Budapest Hotel
*Costa del Nordkraft* The Grand Budapest HotelInfo og billetter
16-07-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL, 16. juli kl. 21.30 - The Grand Budapest Hotel fortæller den fantastiske historie om Gustave H., en legendarisk concierge på et berømt europæisk hotel I mellemkrigstiden, og piccoloen Zero Mustafa, der bliver hans nærmeste ven og fortrolige. Historien involverer tyveriet og genvindingen af et uvurderligt stykke renæssancekunst og kampen om en enorm familieformue – det hele sat på baggrunden af et kontinent i pludselig stor og dramatisk forandring.

1001 gram
1001 gramInfo og billetter
16-07-2015
Premiere torsdag den 16. juli. En bittersød og kærligt ironisk film af den slags, som Bent Hamer efterhånden er en norsk verdensmester i at skrue sammen. Men hvor hans vittige historier tidligere har handlet om den indesluttede og stolte (nord)mands eksistentielle prøvelser, får vi nu en kvindes perspektiv på det moderne livs udfordringer i den charmerende ‘1001 Grams’. Marie er en nogle-og-30-årig, fraskilt kontrolfreak, der arbejder på et videnskabeligt laboratorium for mål og vægt, og som betragter verden med en tilsvarende afmålt og kølig distance. Da hendes far, en legendarisk videnskabsmand, bliver syg, får Marie til opgave at transportere en vægt på ét perfekt kilo – som er laboratoriets store stolthed og et objekt omgærdet af grænseløs respekt blandt hendes kolleger – til en konference i Paris, hvor den skal måles efter i sømmene. Men Maries rejse til Paris bliver et gram eller to mere romantisk, end hun lige havde forestillet sig, mens Hamer med vanlig pokerfjæs lader hverdagens magi folde sig ud og understreger, at ikke alt her i livet kan måles og vejes.
A Girl Walks Home Alone at Night
A Girl Walks Home Alone at NightInfo og billetter
16-07-2015
Premiere torsdag den 16. juli. Den iranske spøgelsesby Bad City er et sted, der stinker af død og ensomhed. Den unge hjerteknuser Arash forsøger at få hverdagen til at hænge sammen, men hans fars hang til ludere og heroin truer husfreden. Og da dealeren Saeed inddrager Arash’ nyindkøbte drømmebil som erstatning for farens gæld, kommer Arash i vildrede. Imens svæver en mystisk og ensom kvinde rundt i gaderne og observerer de syndige mennesker. Men et tilfældigt møde med den charmerende Arash, giver hende forhåbninger om en anden tilværelse. Og måske er hun den eneste, der kan hjælpe Arash ud af hans problemer. For ingen i Bad City ved, at der er en blodtørstig, burkaklædt hævner iblandt dem.
Violette
VioletteInfo og billetter
16-07-2015
Premiere torsdag den 16. juli. Violette Leduc fødtes uden for ægteskab i begyndelsen af forrige århundrede. Fattig og følelsesmæssigt underernæret møder hun op hos Simone de Beauvoir i efterkrigstidens Saint-Germain-des-Prés. De to danner et livslangt venskab med afsæt i Violettes tro på, at hun skal finde sin frihed gennem pennen - og Simones overbevisning om, at hun holder en enestående forfatters skæbne i sine hænder.
*Costa del Nordkraft* Nebraska
*Costa del Nordkraft* NebraskaInfo og billetter
23-07-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

NEBRASKA, 23. juli kl. 21.30 - En gnaven gammel far (Bruce Dern) tror, han er blevet rig, da han modtaget et lotteribrev. Han drager modvilligt ud på landevejen sammen med sin søn (Will Forte) for at gøre krav på præmien. "Nebraska" er indspillet i intenst medrivende sort/hvide billeder i fire stater og fortæller en gribende historie om en families liv i dagens USA.

Kærlighed ved første slag
Kærlighed ved første slagInfo og billetter
23-07-2015

Premiere torsdag den 23. juli. Arnaud tager tingene som de kommer og hans sommer ser ud til at skulle gå med arbejde i familiens virksomhed og at hænge ud med vennerne. Men så må møder han Madeleine. Hun ser verden temmelig anderledes end Arnaud og forbereder sig på krig, død og ødelæggelse. Hun vil i hæren og træner til en militær boot camp. Arnaud fascineres af pigen med det hårde ydre, og i stedet for at finde ud af hvad han vil med sit liv, melder han sig til samme boot camp som Madeleine. Boot campen er hårdere end forventet, og mens Madelaine kæmper for at holde folk ude og paraderne oppe, kæmper Arnaud en kamp for at bryde gennem Madeleines facade. Kærlighed ved første slag er en humoristisk fortælling om kærlighed og venskab, og om at turde tage chancen.

The Little Death
The Little DeathInfo og billetter
23-07-2015
Premiere torsdag den 23. juli. På en helt almindelig villavej i en forstad til Sydney kommer vi med ind bag de lukkede soveværelsesdøre og ser, hvordan forskellige par tackler knas i sexlivet. Rowena tænder kun på sin mands tårer og Maeve, fortæller kæresten Paul, at hun længe har fantaseret om at blive voldtaget - det skal bare føles helt realistisk, selvom det er planlagt. Phil finder en højst original og ulovlig metode til at genoplive gnisten med sin kone, Maureen. Og naboparret Dan og Evie tager opfordringen fra deres sexterapeut om at udforske rollespillets herligheder til et helt nyt niveau. Alt imens parrene udforsker det moderne sexlivs kringelkroge banker Steve på. Han er netop flyttet ind i kvarteret og er på hilserunde med en gave og en chokerende hemmelighed. ’The Little Death’ er en original indiekomedie om sex, parforhold og tabuer fortalt som elegant multiplothistorie bundet sammen af et altid interessant tema og et velspillende hold skuespillere...
*Costa del Nordkraft* Force Majeure
*Costa del Nordkraft* Force MajeureInfo og billetter
30-07-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

FORCE MAJEURE, 30. juli kl. 21.30 - En svensk familie rejser til de franske alper for at nyde lidt kvalitetstid sammen og et par dage på ski. Alt er skønt, men under en frokost på en bjergrestaurant udløses en lavine, panikken spreder sig hurtigt og restaurantgæsterne flygter i alle retninger. Ebba kalder på sin mand Tomas, mens hun selv forsøger at beskytte deres fælles børn. Men Tomas er allerede stukket af i forsøget på at redde sit eget liv… Virkeligheden bliver hurtigt en pinlig affære. Katastrofen udebliver, men familien er rystet i sin grundvold. Tomas forsøger skiftevis desperat at bagatellisere episoden og at genvinde sin rolle som familiens overhoved.

*Costa del Nordkraft* Birdman
*Costa del Nordkraft* BirdmanInfo og billetter
06-08-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

BIRDMAN, 6. august kl. 21.30 - Denne sorte komedie er historien om en skuespiller, der er kendt for sit portræt af en ikonisk superhelt. Nu arbejder han på at få et teaterstykke på Broadway op at stå og dermed vinde respekt. I dagene op til premieren kæmper han med sit ego og forsøger at genfinde sin familie, sin karriere og sig selv.

Film på vej

9-7-2015AfskedsfestenBiffen
9-7-2015*Costa del Nordkraft* Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandtBiffen
16-7-2015VioletteBiffen
16-7-20151001 gramBiffen
16-7-2015A Girl Walks Home Alone at NightBiffen
16-7-2015*Costa del Nordkraft* The Grand Budapest HotelBiffen
23-7-2015The Little DeathBiffen
23-7-2015*Costa del Nordkraft* NebraskaBiffen
23-7-2015Kærlighed ved første slagBiffen
30-7-2015*Costa del Nordkraft* Force MajeureBiffen
6-8-2015*Costa del Nordkraft* BirdmanBiffen

Nyheder


Guldkysten - storslået dansk historisk drama.Jauja - Viggo Mortensen og Ghita Nørby på argentinsk.Gavekort til Biffen online! Så er det her. Bestil gavekort til Biffen og få det sendt direkte. Selvvalgt beløb, pakkeløsninger og mulighed for tilvalg af eksklusiv gaveindpakning. Se hele herligheden her.Biffens jubilæumsbog er udkommet! Kan købes i caféen for 150 kr.Vil du gerne se, hvordan Biffen er indrettet? Du kan tage en tur rundt i vores lokaliteter via Google Streetview.


facebook_web

Følg os på Facebook. Nyheder, trailers, historier fra Biffen, anmeldelser og konkurrencer


Husk også at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev med alt om vores film og arrangementer.


Andre film og events


Biffens Filmklub for de Smukke og Særlige. Læs mere om filmklubben og alle filmene her.


Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.
Se aktuelle Lang historie kortPride og GuldkystenDu kan se filmene fra Filmporten i Biffen. Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.


Næste film Afskedsfesten har premiere 9. juli.


NORDKRAFT kalender


BIFFEN STØTTES AF:


Dknegeps

 

europacinemas-2010.jpg