biffenlogohalvstor.jpg

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf. 98 16 99 77   Se kort  |  Send e-mail


Biffens største mission er at give biografgængerne de bedste og mest unikke oplevelser, derfor forsøger vi at arrangere så mange underholdende, læringsrige og specielle arrangementer som muligt. Hvis du er tilmeldt vores Nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret omkring hvilke arrangementer vi har på programmet og hvornår de løber af stablen. Du kan tilmelde dig her

 

Programmet for de næste par måneders filmarrangementer og filmpremierer ser således ud:  

 

*Costa del Nordkraft* Birdman
*Costa del Nordkraft* BirdmanInfo og billetter
06-08-2015

GRATIS SOLNEDGANGSFILM. Biffen inviterer igen i år til solnedgangsfilm på Costa del Nordkraft i Kedelhallen. Smid dig i sandet og nyd en god og ikke mindst gratis film i strandkanten. Der kan købes forfriskninger i strandbaren, hvor vi bl.a. byder på diverse øl og vores populær Fritz Kola’er.

BIRDMAN, 6. august kl. 21.30 - Denne sorte komedie er historien om en skuespiller, der er kendt for sit portræt af en ikonisk superhelt. Nu arbejder han på at få et teaterstykke på Broadway op at stå og dermed vinde respekt. I dagene op til premieren kæmper han med sit ego og forsøger at genfinde sin familie, sin karriere og sig selv.

Maries historie
Maries historieInfo og billetter
06-08-2015
Premiere torsdag den 6. august. Vi møder filmens titelperson, Marie Heurtin, i 1800-tallets Frankrig, da hun er 14 år. Marie er både blind og døv og ude af stand til at kommunikere. På trods af rådgivning fra en læge, der mener, at hun er “dum”, kan Maries far, en ydmyg håndværker, ikke få sig selv til at indlægge hende på en sindssygeanstalt. Fortvivlet opsøger han Larnay Institute nær Poitiers, hvor nonner tager sig af unge døve kvinder. Søster Marguerite, en ung nonne, tager dette “vilde lille dyr” under sine vinger og gør alt hvad hun kan for at få Marie ud af mørket. Søster Marguerite udfordres af mange tilbageslag, men hun er bevæbnet med sin glade tro og kærlighed til unge Marie, og kæmper ufortrødent videre… Debutanten Ariana Rivoire (som selv er døv, men ikke blind) er intet mindre end en åbenbaring i titelrollen. Filmen bygger på en sand historie, der er mindst lige så kendt i Frankrig, som Helen Kellers er det i USA.
Miraklerne
MiraklerneInfo og billetter
06-08-2015
Premiere torsdag den 6. august. Det er højsommer og den 12-årige Gelsomina bor sammen med sin italienske mor, tyske far, sine søstre og den permanente gæst, Cocò, på et afsides og faldefærdigt husmandssted i Norditalien. Her producerer familien, de små medlemmer inklusive, honning efter traditionelle principper og lever, efter patriarken Wolfgangs idealer, en afskærmet tilværelse i ly for den korrupte og fallerede moderne verden, de i hans øjne kommer fra. Som den ældste og mest pligtopfyldende i søskendeflokken er Gelsomina arvtager til dette besynderlige og vakkelvorne imperium bygget på kompromisløshed og selvbestaltede regler. Men Gelsomina har andre drømme om fremtiden, og i løbet af sommeren er to hændelser katalysatorer for at familiens, og i særdeleshed hendes, liv forandres fundamentalt.
Geronimo
GeronimoInfo og billetter
13-08-2015

Premiere torsdag den 13. august. I Sydfrankrigs sommerhede forsøger Geronimo, en ung socialarbejder, at udbedre den anstrengte situation mellem to grupper af St. Pierre-kvarterets unge. Stemningen ændres markant da Nil Terzi, en ung pige med tyrkisk baggrund, flygter fra et arrangeret ægteskab, og lige direkte i armene på hendes elskede – sigøjneren Lucky Molina. Deres flugt tænder gnister i konflikten mellem de to klaner, og imens intense musikalske kampe udspiller sig, kæmper Geronimo med at tøjle urolighederne der omgiver hende.

Ruth & Alex
Ruth & AlexInfo og billetter
13-08-2015
Premiere torsdag den 13. august. Ruth & Alex er en kærlig komedie med Diane Keaton og Morgan Freeman i hovedrollerne som ægteparret der efter at have boet 40 år i den samme lejlighed i Brooklyn overvejer, om det måske var tid til at se sig om efter et sted med elevator frem for trapper op til femte sal. Instruktøren af Ruth & Alex Richard Loncraine har tidligere instrueret den romantiske komedie Wimbledon og senest My One and Only med Renee Zellweger i hovedrollen. Ruth & Alex er fortællingen om gammel kærlighed der ikke ruster, og med sin hjertevarme skildring af ægteskabets udfordringer lægger den sig op af feel good-komedier som The Best Exotic Marigold Hotel, Når du mindst venter det og Det’ indviklet.
Phoenix
PhoenixInfo og billetter
20-08-2015
Premiere torsdag den 20. august. ’Phoenix’ hjembragte Christian Petzold de internationale filmkritikeres pris på filmfestivalen i San Sebastian. Instruktørens opfølger til ’Barbara’ udspilles i Berlins ruiner umiddelbart efter Anden Verdenskrig. Nelly (Nina Hoss) har overlevet KZ-lejrene, men ikke uden ar på både krop og sjæl. Da vi møder hende, er hun formummet i bandager efter en stor ansigtsoperation. Hendes største drøm er at blive genforenet med sin mand Johnny (Ronald Zehrfeld), men damødet oprinder, genkender han hende ikke umiddelbart, og rygterne om at det i virkeligheden var ham, der sendte hende i armene på nazisterne, gør ikke situationen mindre usikker. Petzolds dobbelttydige livtag med identitet og historie byder ikke på hverken nemme løsninger eller bekvemme svar, men understøtter i stedet følelseskraften i et stadigt mere intenst melodrama, der har taget sin titel fra en berlinsk natklub, men som selvfølgelig også alluderer til fuglen Fønix, der rejser sig af asken.
Irrational Man
Irrational ManInfo og billetter
27-08-2015
Premiere torsdag den 27. august. Joaquin Phoenix spiller filosofiprofessoren Abe Lucas, der står midt i en depression, og har svært ved at finde livsglæden. Men da Abe overhører en tilfældig samtale og indser, at han kan løse en enlig mors alvorlige problemer ved at han begår et mord, får han pludselig livsglæden og motivationen tilbage. I al hemmelighed går Abe straks i gang med at planlægge mordet, men tingene udvikler sig dog slet ikke, som han havde forestillet sig. Inden han ser sig om, er en af hans studerende (Emma Stone) også involveret, og Abe skal nu til at finde en løsning på sine egne problemer, hvilket heller ikke ender helt som planlagt.
Sommeren
Sommeren '92Info og billetter
10-09-2015

Premiere torsdag den 10. september. Landstræner Richard Møller Nielsen kæmper en ulige kamp med et splittet hold, der nægter at spille efter hans taktik. Ingen forstår, hvad han vil, hverken spillerne eller pressen – kun hans kone Jonna forstår ham. Han er Danmarks mest udskældte mand, og det ser sort ud. Men i sommeren ’92 får Richard en uventet chance, og pludselig er holdet på vej til EM i Sverige. Med i bagagen følger de interne konflikter, uenighederne og de personlige udfordringer, men Richard er overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige. ”Sommeren ’92” er en film om en mand, der mod alle odds samler et hold og en nation.

Filmen er med i Biografklub Danmark - film til halv pris.

Film på vej

6-8-2015*Costa del Nordkraft* BirdmanBiffen
6-8-2015Maries historieBiffen
6-8-2015MiraklerneBiffen
13-8-2015GeronimoBiffen
13-8-2015Ruth & AlexBiffen
20-8-2015PhoenixBiffen
27-8-2015Irrational ManBiffen
10-9-2015Sommeren '92Biffen

Nyheder

amy_215

Amy - Anmelderrost og intimt portræt af Amy Winehouse.Marshland - "Spansk filmperle" 

-NordjyskeAmour Fou - Helt unik og alternativ romantisk komedie.Gavekort til Biffen online! Så er det her. Bestil gavekort til Biffen og få det sendt direkte. Selvvalgt beløb, pakkeløsninger og mulighed for tilvalg af eksklusiv gaveindpakning. Se hele herligheden her.Biffens jubilæumsbog er udkommet! Kan købes i caféen for 150 kr.Vil du gerne se, hvordan Biffen er indrettet? Du kan tage en tur rundt i vores lokaliteter via Google Streetview.


facebook_web

Følg os på Facebook. Nyheder, trailers, historier fra Biffen, anmeldelser og konkurrencer


Husk også at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev med alt om vores film og arrangementer.


Andre film og events

Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.Se aktuelle Pride og GuldkystenDu kan se filmene fra Filmporten i Biffen. Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.


Se aktuelle Afskedsfesten.


Glæd dig til Phoenix (premiere 20. august).


NORDKRAFT kalender


BIFFEN STØTTES AF:


Dknegeps

 

europacinemas-2010.jpg