biffenlogohalvstor.jpg

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf. 98 16 99 77   Se kort  |  Send e-mail


Biffens største mission er at give biografgængerne de bedste og mest unikke oplevelser, derfor forsøger vi at arrangere så mange underholdende, læringsrige og specielle arrangementer som muligt. Hvis du er tilmeldt vores Nyhedsbrev, vil du løbende blive opdateret omkring hvilke arrangementer vi har på programmet og hvornår de løber af stablen. Du kan tilmelde dig her

 

Programmet for de næste par måneders filmarrangementer og filmpremierer ser således ud:  

 

*Film og debat* Olmo & the Seagull
*Film og debat* Olmo & the SeagullInfo og billetter
08-09-2015
Skuespillerinderne Vibeke Hastrup og Kristine Elmedal Johansen diskuterer sammen med Lene Johansen filmen og giver egne refleksioner over livet som skuespillerinde, spørgsmålet om man skal have børn eller ej, såvel som de mand/kvinderoller de netop nu arbejder med i William Shakespeares Richard III, Aalborg Teater. 

Film og debat tirsdag den 8. september kl. 16.30. Olivia (Olivia Corsini) er skuespiller ved et kendt parisisk teater. Hun elsker sin krævende, men også personligt berigende, profession. Hendes kæreste og livsledsager, Serge (Serge Nicolaï), er også hendes kollega på scenen. Sammen med teaterkompagniet, det legendariske Théâtre du Soleil, øver de på en opsætning af Tjekovs “Mågen”, som skal på en stor international turné. Prøverne skrider planmæssigt frem indtil Olivia bliver stillet overfor et af de mest fundamentale valg i en moderne kvindes liv; et dilemma mellem at dedikere sig til sin karriere eller at blive mor og starte en familie. Transformationen fra kvinde til mor byder på en del ændringer og selvom lykken over graviditeten er stor, trænger der sig også svære følelser og udfordringer på. Filmen vender virkeligheden på hovedet, idet skuespillerne spiller sig selv i deres eget liv. I samvær med dem opfordres vi til at reflektere over, hvad der er virkelighed og hvad der er forestillingen om den?

Sommeren
Sommeren '92Info og billetter
10-09-2015

Premiere torsdag den 10. september. Landstræner Richard Møller Nielsen kæmper en ulige kamp med et splittet hold, der nægter at spille efter hans taktik. Ingen forstår, hvad han vil, hverken spillerne eller pressen – kun hans kone Jonna forstår ham. Han er Danmarks mest udskældte mand, og det ser sort ud. Men i sommeren ’92 får Richard en uventet chance, og pludselig er holdet på vej til EM i Sverige. Med i bagagen følger de interne konflikter, uenighederne og de personlige udfordringer, men Richard er overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige. ”Sommeren ’92” er en film om en mand, der mod alle odds samler et hold og en nation.

"Og vi får det hele i denne film. Der er både til latteren og til tårekanalen. Der er til euforien, hengivelsen og resignationen." - 5/6 stjerner, Max Melgaard, Nordjyske

Filmen er med i Biografklub Danmark - film til halv pris.

Sommeren med Sangaile
Sommeren med SangaileInfo og billetter
10-09-2015
Premiere torsdag den 10. september. 17-årige Sangaile har altid været fascineret af flyvemaskiner, samtidig med at hun lider af højdeskræk, og aldrig har turdet bevæge sig ind i et cockpit. Til et sommerflyveshow, i nærheden af hendes forældres villa ved søen, møder hun Auste, en lokal pige på hendes alder, som i modsætning til Sangaile lever sit liv fuldt ud med kreativitet og mod. Sangaile lader Auste opdage hendes mest intime hemmeligheder, og finder i sin kærlighed den eneste person som virkelig kan få hende til at opfylde sine drømme.
X+Y
X+YInfo og billetter
10-09-2015
Premiere torsdag den 10. september. Nathan (Asa Butterfield) har altid haft svært ved at knytte sig til andre mennesker– til gengæld er han uovertruffen når det kommer til tal og matematik. Det talent spotter den uortodokse matematiklærer, Martin (Rafe Spall), som sætter sig for at udvikle Nathans evner og det bliver også starten på et umage venskab. Da Nathan udtages til det matematiske OL, ændrer hans verden sig i takt med at en spirende selvtillid blomstrer og nye venskaber etableres, og han opdager at der faktisk også er en plads i verden til sådan en som ham. X + Y er inspireret af instruktør Morgan Matthews egne oplevelser som ung utilpasset teenage-dreng med et stort talent.
A Blast
A BlastInfo og billetter
17-09-2015

Premiere torsdag den 17. september. En provokerende og kraftfuld film om en kvinde, som beslutter sig for at smide hele sit liv over bord i en desperat konsekvens af den græske virkelighed. Maria venter på en eksplosion. Hun må sætte ild til sit liv og lade det brænde. Maria tager rattet i familiens stationcar, med en kuffert fuld af penge på bagsædet og sætter kurs mod motorvejen uden at se sig tilbage. Blot en dag før var hun en omsorgsfuld mor, en kærlig hustru og en ansvarlig datter. Hvad har fået denne kvinde til at lade sit liv gå i opløsning? Lægge alt bag sig og bryde fri?

Eden
EdenInfo og billetter
17-09-2015
Premiere torsdag den 17. september. 'Eden' er en kærligheds- og dannelseshistorie, der udspilles omkring den elektroniske musikscene i Paris i 1990'erne - med Daft Punk i begivenhedernes centrum. Paul starter sin karriere som DJ i Paris' heftige natteliv. Han spiller soulbaseret elektronica - French Touch – med afsæt i acts som Daft Punk, Dimitri from Paris og Cassius. Sammen med sin bedste ven starter Paul DJ-duoen Cheers, der hurtigt finder et publikum, men opholdet på berømmelsens tinder bliver kortvarigt. Det, der er hot i dag, kan være glemt i morgen. Mia Hansen-Løve er – trods sit skandinavisk klingende navn – en ung og frembrusende fransk instruktør, der har gestaltet ’Eden’ i samarbejde med broderen Sven, som selv har en fortid som DJ. Filmen følger French Touch-generationen og indfanger atomsfæren i klub- og musikmiljøet, så det føles, som var man der selv. Naturligvis garneret med et euforisk soundtrack, der byder på det bedste fra epoken...

Film på vej

8-9-2015*Film og debat* Olmo & the SeagullBiffen
10-9-2015Sommeren '92Biffen
10-9-2015X+YBiffen
10-9-2015Sommeren med SangaileBiffen
17-9-2015EdenBiffen
17-9-2015A BlastBiffen

Nyheder


Tavshedens labyrint“…en film med stor troværdighed, som bør ses af alle historisk interesserede." - 5/6 stjerner, NordjyskeIrrational Man - Woody Allen er tilbage med endnu en storfilm.Gavekort til Biffen online! Så er det her. Bestil gavekort til Biffen og få det sendt direkte. Selvvalgt beløb, pakkeløsninger og mulighed for tilvalg af eksklusiv gaveindpakning. Se hele herligheden her.Biffens jubilæumsbog er udkommet! Kan købes i caféen for 150 kr.Vil du gerne se, hvordan Biffen er indrettet? Du kan tage en tur rundt i vores lokaliteter via Google Streetview.


facebook_web

Følg os på Facebook. Nyheder, trailers, historier fra Biffen, anmeldelser og konkurrencer


Husk også at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev med alt om vores film og arrangementer.


Andre film og events

Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.Se aktuelle Pride og Guldkysten


Glæd dig til den nye sæsons første film Sommeren '92 (premiere 10. sept.).Du kan se filmene fra Filmporten i Biffen. Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.


Se aktuelle Phoenix.Du kan se alle filmene fra DOXBIO i Biffen. Forestillingerne er åbne for alle.


Se aktuelle The Visit.


NORDKRAFT kalender


BIFFEN STØTTES AF:


Dknegeps

 

europacinemas-2010.jpg