biffenlogohalvstor.jpg

Biffen · Teglgårds Plads 1 (Nordkraft) · 9000 Aalborg · Tlf. 98 16 99 77   Se kort  |  Send e-mail

Biffen giver dig tre spirituelle film i foråret 2013 

Filmene indledes eller perspektiveres med et lille oplæg


30. januar 2013, kl. 16.30 (spilletid 109 min.)

verden_på_hovedet_plakat_webVerden på hovedet

En helt ny form for film om alt mellem himmel og jord. Fjorten fysikere, biokemikere, psykologer og mystikere tager dig med på en rutschebanetur i bevidsthedens uendelige muligheder. Du er ikke det samme menneske igen efter at have set denne film!


Kirsten Jensen (ISIS) holder oplæg omkring filmens vej til Danmark og hvad den satte i gang samt giver en kort intro til filmen.13. marts 2013, kl. 16.30 (spilletid 70 min)

The Shadow Effect

Find inspiration og mod i kraften, som findes gemt i dit indre. Skyggerne er de uønskede egenskaber, som vi gennem vores opvækst har lært ikke at acceptere. I den proces projicerer vi dem ud på andre mennesker i vores omgivelser, men de rumsterer fortsat i vores underbevidsthed, og gør os til halve mennesker. Via Debbie Fords banebrydende arbejde kan du lære at omfavne disse uaccepterede egenskaber og igen blive et helt menneske.


Anette Damsgård Pedersen holder oplæg før filmen. Hun er uddannet ved Debbie Ford-instituttet og har arbejdet med metoden i mange år.10. april 2013, kl. 16.00 (spilletid 140 min)

Science and Nonduality

Non-Duality er mindfulness for viderekommende. I mindfulness er vi opmærksomme på verden, som den er. Vi oplever verden direkte igennem vores sanser og bliver berigede af at være tilstede i nuet. I Non-Duality går vi et skridt videre og interesserer os for, hvad det er, der oplever verden. Hvem er jeg? Og det viser sig, at det ikke er så enkelt et spørgsmål at besvare, som det først måtte synes. Og det bliver rigtig interessant, når de nyeste videnskabelige opdagelser møder dybe spirituelle erkendelser, og det er netop,hvad der sker i denne spændende film, hvor tre spirituelle lærere og en moderne videnskabsmand svarer på dybe spørgsmål om Non-Duality og de store spørgsmål i tilværelsen.


Verner Bekker holder ca. 15 min. oplæg inden filmen på baggrund af sine mange års studier og undervisning indenfor åndsvidenskaben. Verner Bekker driver lydstudiet Metatone, hvor han producerer musik egnet til dybdemeditation.

Nyheder


Lang historie kort - ny dansk film om en gruppe venners ret så komplicerede kærlighedsliv.I dine hænder - rørende dansk drama om en rejse mod døden.The Duke of Burgundy - Sidse Babett Knudsen i sin første store internationale hovedrolle.The Salt of the Earth - Wim Wenders' smukke skildring af den berømte fotograf Sebastiao Salgado.Gavekort til Biffen online! Så er det her. Bestil gavekort til Biffen og få det sendt direkte. Selvvalgt beløb, pakkeløsninger og mulighed for tilvalg af eksklusiv gaveindpakning. Se hele herligheden her.Biffens jubilæumsbog er udkommet! Kan købes i caféen for 150 kr.Vil du gerne se, hvordan Biffen er indrettet? Du kan tage en tur rundt i vores lokaliteter via Google Streetview.


facebook_web

Følg os på Facebook. Nyheder, trailers, historier fra Biffen, anmeldelser og konkurrencer


Husk også at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev med alt om vores film og arrangementer.


Andre film og events


Biffens Filmklub for de Smukke og Særlige. Læs mere om filmklubben og alle filmene her.


Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.Se aktuelle Far from the Madding Crowd og Lang historie kort.Du kan se filmene fra Filmporten i Biffen. Hvis du ikke allerede er medlem, så læs mere om hvordan du får biograffilm til halv pris her.


Se aktuelle Wild Tales.


Næste film Min nye veninde har premiere den 4. juni.Du kan se alle filmene fra DOXBIO i Biffen. Forestillingerne er åbne for alle.


Næste film Skyggen af en helt har premiere den 3. juni.


NORDKRAFT kalender


BIFFEN STØTTES AF:


Dknegeps

 

europacinemas-2010.jpg