FILMKLUBBEN

Biffen Cinemates er Biffens egen filmklub med fantastiske filmoplevelser. En mandag aften hver måned vises en udvalgt premierefilm. Efter filmen byder Biffen på gratis mocktails og hygge. Og bedst af alt? Hvis du er 35 år eller derunder får du billetten til kun 65 kr. Så bliver det vist heller ikke billigere.

MEDLEMSKAB

Det kræver intet medlemskab at se film i Biffen Cinemates. Alle er velkomne.Du skal dog være 35 år eller derunder for at få billetten til 65 kr. Tilbuddet gælder kun den pågældende mandag.

PROGRAM

Programmet opdateres løbende, så hold øje med siden.

POWER ALLEY

Mandag den 27. maj kl. 18.20 (forpremiere)

17-årige Sofia er det helt store og lovende talent på sit volleyballhold, men hendes drømme om en professionel karriere sættes imidlertid på pause, da hun opdager, at hun er gravid.
Abort er en kompliceret sag i Brasilien, og i sin søgen efter en ulovlig abort bliver hun målet for en fundamentalistisk gruppe, der er fast besluttet på at stoppe hende for enhver pris - men hverken Sofia eller dem, der elsker hende, er villige til at overgive sig, og med sit farverige volleyballhold i ryggen sætter hun sig for at udleve sine drømme. En film om sammenhold, venskab og om at gå sammen mod systemet.

Vi byder på en mocktail efter filmen.